Direct naar de inhoud.

Energiebesparing met AG Solar


  • Zonnepanelen
  • Ledverlichting
  • Laadpalen
  • Warmtepompen

Complete installatie van uw zonnepanelen en energiebesparende maatregelen

AG Solar verzorgt de installatie van uw zonnepanelen van A tot Z, vakkundige montage van de panelen en installatie plus aansluiting van de omvormer(-s). En kiest u voor ledverlichting, een laadpaal of warmtepomp van AG Solar? Ook dan verzorgen wij de complete installatie voor u.

Installatie zonnepanelen op schuine daken

Voor montage van zonnepanelen op schuine daken maken wij gebruik van het Clickfit Evo systeem. Met dit universele systeem monteren wij elk type zonnepaneel door middel van dakhaken of spanthaken. Bij gebruik van dakhaken blijft de dakconstructie intact, er hoeft niet te worden geschroefd. Is het toch beter of handiger om te schroeven, dan gebruiken wij de spanhaken. Clickfit Evo is licht, sterk en zeer duurzaam. U krijgt tot 20 jaar garantie op dit BDA/KIWA gecertificeerde systeem.

Installatie zonnepanelen op platte daken

Beschikt u over een plat dak, dan monteren wij de zonnepanelen met Flatfix Fusion. Dit is een veelzijdig, lichtgewicht kliksysteem waarmee zonnepanelen eenvoudig rondom obstakels te plaatsen zijn. Dankzij horizontale en verticale koppeling en winddeflectoren is het systeem sterk en veilig, getest volgens internationale normen. Flatfix Fusion is geschikt voor elk type dak. De unieke thermische ontkoppeling voorkomt schade aan de dakbedekking. U krijgt op dit montagesysteem standaard 20 jaar garantie.

Installatie van ledverlichting, laadpalen en warmtepompen

Wij nemen u de zorgen rond installatie van ledverlichting, uw laadpaal of warmtepomp geheel uit handen. Onze professionele en ervaren monteurs verzorgen de installatie netjes, gedegen en veilig, zodat deze voldoet aan alle geldende vereisten.