Direct naar de inhoud.

Energiebesparing met AG Solar


  • Zonnepanelen
  • Ledverlichting
  • Laadpalen
  • Warmtepompen

Uw nuchtere partner in energiebesparing

AG Solar is uw nuchtere partner in energiebesparing. Met een schat aan ervaring in zonne-energie, andere duurzame energiebronnen en energiebesparing geven wij u advies op maat en verzorgen wij duurzame projecten van A tot Z. In de loop der jaren is AG Solar uitgegroeid tot een middelgrote specialist in zonnepanelen en andere energiebesparende maatregelen met zo’n twaalf vaste medewerkers. Van advies tot after-sales, wij voeren het allemaal zelf uit.

Ruime ervaring

Al meer dan tien jaar geleden zetten wij onze eerste stappen in de zonnepanelen. Al toen dit nog een nichemarkt was, begonnen wij met het vergaren van kennis en ervaring. Zonnepanelen en omvormers hebben de afgelopen jaren technisch gezien een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Door ons te blijven verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen, beschikken wij nu over een schat aan knowhow, die wij graag inzetten voor onze klanten.

Altijd volop panelen en omvormers op voorraad

Leverbetrouwbaarheid is een groot goed. Wij vinden het belangrijk om onze afspraken na te kunnen komen. Daarom beschikt AG Solar over een eigen magazijn met altijd een ruime voorraad zonnepanelen en omvormers. Dankzij onze sterke inkooplijnen is ons magazijn standaard goed gevuld.

Eigen montageteams

Naast een eigen magazijn beschikt AG Solar over een eigen, vast team monteurs. De montage en installatie van al onze zonnestroominstallaties, laadpalen, warmtepompen en ledverlichting voeren wij volledig in eigen beheer uit.

Ons werkgebied

Vanaf de bedrijfslocatie op bedrijvenpark Dideldom in Stadskanaal bedient AG Solar klanten in heel Nederland, met de focus op de Noordelijke helft van het land: de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Flevoland en Noord-Holland. En als de klant het wenst, werken wij ook graag in de overige provincies.